Inhoud bewerken
Project Up - Logo

Wil je meer tijd, efficiënter werken, minder fouten maken? Daag me uit. 
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder. 

SCALE UP YOUR BUSINESS!

Project UP 
Annerique Roosegaarde Bisschop  
Tel: 06 44 92 75 92 
Email: annerique@projectup.nl
KvK: 75899418

Kantoorprocessen optimaliseren & AFAS projectmanagement

Rust in de tent. Lekker werken.
Ruimte voor groei.

Kantoorprocessen optimaliseren & AFAS projectmanagement

Rust in de tent. Lekker werken.
Ruimte voor groei.

Dus met geoptimaliseerde kantoorprocessen groeit mijn organisatie?

Als je een goed product of dienst hebt, de markt zit mee, je marketing en sales zijn op orde en tóch blijft je groei hangen? Ja. Dan gaat er 100% zeker iets mis op kantoor. Wat dat is? Meestal een combinatie van dingen.

Wat het ook is, als je mij de ruimte geeft om jouw kantoororganisatie en/of HR-processen te optimaliseren gaan we eerst terug naar de basis. Zo ontdekken we waar de verbeterkansen liggen. Moet dat? Ja. Een aannemer zou je toch ook geen huis verkopen zonder fundering?

Mag ik je meenemen naar een nieuw niveau?

2 specialiteiten in procesoptimalisatie

Alles wordt concreet en overzichtelijk

Ontdek de groeikansen die verstopt zitten in jouw kantoororganisatie. Als adviseur/consultant lever ik je de blauwdruk die jouw kantoorprocessen naar een nieuw niveau tillen.

Met soepel lopende processen die naadloos op elkaar aansluiten ontstaat er meer tijd om te bouwen en te groeien.

HR-procesoptimalisatie en AFAS projectmanagement

Met geoptimaliseerde HR-processen naar het volgende niveau? Dat kan. AFAS projectmanagement, specifiek op het gebied van HR-processen is mijn specialiteit.

Met strak georganiseerde HR-processen krijg je overzicht, rust en een stevige basis voor groei. Is dit wat je wil?

Dit vinden klanten van de samenwerking

“Verbindend, resultaatgericht, betrouwbaar, innovatief, fantastisch mens!”

Noortje Sabic Innovative Plastics

“Annerique overziet de gevolgen van elke aanpassing”

Ik heb nauw samengewerkt met Annerique aan een gemeenschappelijke opdracht. Ze weet zich goed in te leven in de behoefte van de klant en schakelt snel. Niks is te veel. Ze denkt mee in het gehele proces. Haar talent om de gevolgen van elke aanpassing te overzien, waarbij ze kijkt vanuit de perspectieven vanuit alle belanghebbenden, is in deze opdracht erg waardevol gebleken. Daarnaast is Annerique een supergezellige collega. Ik ben dan ook blij dat ik haar beter heb leren kennen.

Marianne Vissers Eigenaar VisConnect

Gemak in processen

Wat houdt een optimalisatietraject met jou concreet in?

Ah, je houdt van concreet! Ik voel nu al een match.

Inventariseren en inleven.

Ik leer (de mensen in) de organisatie kennen. Empathie is mijn superpower, dus ik steek mijn voelsprieten uit, stel veel vragen en luister of mijn leven ervan afhangt. Als ik weet met welke belangen, emoties en capaciteiten ik te maken heb is het beeld compleet.

Focus

Er is vast veel te doen. Succes is in mijn ogen heel simpel. Kiezen wat eerst moet, wat daarna komt en het lijstje afwerken. Als we allemaal weten waar de focus ligt en waarom, zitten we op één lijn. Laten we samen die lijn volgen naar de resultaten.

Plan

Een stap-voor-stap plan. Praktisch, concreet (issie weer) en helder. Wie doet wat? Hoe gaan we dat doen en binnen welke tijd? Wanneer zijn er overlegmomenten en hoe zit het met het budget? Het staat er allemaal in.

Kick-off

Huur je mij in om een Afas-optimalisatie van je HR-processen te leiden? Een verbeterproces doe je samen. Ik vertel alle betrokkenen wat er staat te gebeuren en waarom. Aan het eind van deze enthousiasmerende bijeenkomst weet iedereen waar hij of zij het voor doet. Iedereen heeft er zin in en voelt zich echt al verantwoordelijk.

Vieren

Belangrijke mijlpalen verdienen het om even bij stil te staan. Waardeer de inzet met een taart, borrel, teamuitje of presentje als waardering. Dat houdt het teamgevoel er lekker in. Ik heb de leuke ideeën, jij bepaalt de vorm.

Houden zo

Als de nieuwe processen lopen, leggen we het vast. Alles is terug te vinden in praktische documenten. Iedereen kent zijn taken en verantwoordelijkheden. Lekker duidelijk hè?

Van

Naar

Zijn wij een match?

Zijn de kantoorprocessen van jouw organisatie aan een upgrade toe of hebben de HR-processen een AFAS-optimalisatie nodig? Als mijn persoonlijkheid en mijn werkwijze niet bij jou of de organisatie past, houdt het op. Even checken dus… 

Vind je het prettig als:

En? Voel je een klik?