Inhoud bewerken
Project Up - Logo

Wil je meer tijd, efficiënter werken, minder fouten maken? Daag me uit. 
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder. 

SCALE UP YOUR BUSINESS!

Project UP 
Annerique Roosegaarde Bisschop  
Tel: 06 44 92 75 92 
Email: annerique@projectup.nl
KvK: 75899418

Ik ben degene die je belt voor procesoptimalisatie HR en het upgraden van een kantoororganisatie.

Annerique, aangenaam.

Ik ben degene die je belt voor procesoptimalisatie HR en het upgraden van een kantoororganisatie.

Annerique, aangenaam.

Kantooroptimalisatie-genius?

Noem me Office Performance Expert, Verandermanager, HR-Projectmanager, Afas-specialist of Kantooroptimalisatie-genius. Niet zo belangrijk. Wat wél? Jouw kantoororganisatie en de mensen die daar werken. Want zij spelen de hoofdrol in het succes van jouw onderneming. Dat is iets wat veel managers en ondernemers zoals jij over het hoofd zien. Zó zonde! Daarom is het mijn missie om je hiervan bewust te maken.

Waar ik vandaan kom

Het begon met een opleiding hbo-officemanagement en aansluitend 15+ jaar ervaring in officemanagement. Waarvan 11 jaar als officebrein van een landelijk HR-netwerk. Wat ik nog steeds zo mooi vind aan het vak? Ik zie elke keer opnieuw dat processen efficiënter kunnen. En dat organisaties groeien in omzet én werkplezier na een procesoptimalisatie van HR-processen of de kantoororganisatie. Het is de basis voor verdere groei. Mijn talenten om overzicht te scheppen, slimme tools en systemen te implementeren en jouw mensen op een empathische en servicegerichte manier te betrekken in dit proces, maakt niet alleen het resultaat heel fijn, maar ook het proces waardevol.

Sinds 2019 help ik ondernemingen naar het volgende niveau met (HR-) kantoorprocessen die zo soepel lopen als doorgesmeerde rolschaatsen op een nieuw fietspad. Wil jij dat ook?

Waar ik naartoe ga

Alles wordt concreet en overzichtelijk

Wollig taalgebruik en abstracte termen? Kenmerkend voor kantooromgevingen. Dat kan dingen vaag en abstract maken. Houtje-touwtje-administratie met vele Excellijstjes waar je hoofd van gaat tollen? Begrijpen wat we aan het doen zijn, is superbelangrijk. Net als de volgorde waarop en de waarom erachter. Ik maak doelen, middelen en acties overzichtelijk, helder en tastbaar voor iedereen. Dan kunnen we door.

Vertaling naar jullie unieke praktijk

Advies en plannen? Zeker. Maar zonder daadkracht is dat niet veel waard. Ik ben een doener. En omdat jouw mensen mijn interne klanten zijn, worden ze gehoord en overal bij betrokken. En dan maken we samen de vertaling naar jullie unieke praktijk. Stap voor stap. Want elke onderneming is anders en vraagt om andere processen.

Innovatie in automatisering levert uren per dag op

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Omdat we dat gewend zijn. En omdat verandering eng is. Totdat iemand naar je luistert en je vervolgens bij de hand neemt. Ik leef me in en help jouw medewerkers met tools en systemen waarvan ze wilden dat ze het járen eerder hadden geleerd. Want het werk wordt overzichtelijk, sneller en makkelijker. Stress verdwijnt en tijd verschijnt.

“De markt zit mee, de corebusiness gaat lekker… maar ergens stagneert de groei? Ik zie het steeds opnieuw: organiseer je kantoororganisatie en verzilver het potentieel van jouw onderneming.”

Meer weten? Kennismaken? Sparren over jouw case?

Weten wat ik nu precies bedoel met procesoptimalisatie HR? En hoe ik een kantoororganisatie inricht? Ik wil in elk geval alles weten over de uitdaging waar jouw kantoororganisatie of HR-afdeling nu voor staat. Wat is het potentieel als we samen aan de slag gaan met een optimalisatieslag? Lees meer over mijn diensten of neem direct contact op voor een kennismaking.