Inhoud bewerken
Project Up - Logo

Wil je meer tijd, efficiënter werken, minder fouten maken? Daag me uit. 
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder. 

SCALE UP YOUR BUSINESS!

Project UP 
Annerique Roosegaarde Bisschop  
Tel: 06 44 92 75 92 
Email: annerique@projectup.nl
KvK: 75899418

Het krachtig vooruit jaarprogramma

Met een businesscoach binnen 1 jaar naar het volgende niveau

de kracht van een natuurlijk talent

Het krachtig vooruit jaarprogramma

Met een businesscoach binnen 1 jaar naar het volgende niveau

Een jaar lang persoonlijke begeleiding van een businesscoach waarmee je;

  1. Een supersterke basis legt voor je bedrijf.
  2. Direct een groeispurt doormaakt. 

Dit traject is geknipt voor jou als jij wel weet waar je naartoe wil, maar niet precies weet hoe je er moet komen. Als jij een hoofd vol met ideeën hebt, veel twijfel en weinig doelgerichte actie. Als jij op zoek bent naar businesscoaching om je naar het volgende niveau te begeleiden.

Is dit herkenbaar voor jou?

“Succes is geen wat maar een hoe.”

Deze quote was oorspronkelijk van Herman Hennes en ging over geluk, niet over succes. Die twee worden vaak met elkaar verwisseld. Mensen denken, dat het een (succes) het andere (geluk) wel even fikst.


Pang! Ik prik die droom snel door. Het is niet hetzelfde. Succes is letterlijk ‘Het slagen van een vooropgezet plan’. Ik help je precies daarmee. Je plan en dat te laten lukken.


En tegelijkertijd merk ik dat mijn vorm van business coaching mooie neveneffecten heeft. Bij mij draait namelijk bijna alles om de hoe, en dat levert uiteindelijk veel meer op dan een goed gelukt plan.

Je bent hier goed

Als businesscoach zie ik veel ondernemers als jij, met een creatieve mindset. Ik snap je. Jij kan en wil zóveel… dat je overrompeld raakt. Door je eigen ideeën, de overvloed aan beschikbare informatie en de talloze mogelijkheden die je ziet. In je hoofd wordt het een grote brei waardoor je acties óf all over the place zijn óf dat je compleet verlamd raakt, uit angst het verkeerde te doen. Als menselijke helikopter en structuurgekkie overzie ik de boel en kan ik je helpen om de juiste dingen op de juiste momenten te doen. Dat is wat je nodig hebt om verder te komen.
De visie is er. De plannen, structuur en focus nog niet. Met het 1 op 1 Krachtig Vooruit Jaarprogramma krijg je een businesscoach die je alle tools in handen geeft om je plannen en ideeën stap voor stap uit te voeren.

Krachtig vooruit jaarprogramma

Hoi! Ik ben Annerique. Businesscoach, of liever: Office performance coach.

Mijn talenten zijn:

​Ik ben opgeleid en ervaren in officemanagement. Ik zag in 15 jaar werkervaring in office omgevingen wat structuur, goede systemen en gerichte acties doen voor een bedrijf. Het is de basis voor groei. Het is de reden dat doelen bereikt worden. En ook dat ik Office Performance Coach werd. Ik merkte dat ik niet alleen office-organisaties maar ook ondernemers en ondernemingen naar nieuwe niveaus hielp. Het Krachtig Vooruit Jaarprogramma is speciaal voor ondernemers die een brug nodig hebben naar het volgende niveau. Klaar om te bouwen?

ON TOP OF YOUR GAME. FINANCIËN OP ORDE. RUST IN JE HOOFD.

Dat vraagt om readiness. Een ijzersterke voorbereiding, heldere doelen en slimme systemen. 

Een jaarprogramma bij een businesscoach? Ja, en dit is waarom dat bij jou past.

Het programma is speciaal gemaakt voor ondernemers met een creatieve geest, zoals jij. Met een hoofd dat overuren draait. Geen zorgen, ik ga niet nog meer informatie aan jouw gedachtentornado toevoegen. Dat wil ik juist voorkomen. De afzonderlijke stappen zijn klein, de impact van het hele traject bij elkaar is heel groot.

4 uitgangspunten; 

Met dit programma ga je;

  1. voor eens en voor altijd een stevige basis leggen, om
  2. met volle kracht vooruit aan je succes te bouwen. En daarom is het opgedeeld in twee fases, van ieder een half jaar. 

Dit kun je minimaal verwachten binnen deze fases:

Get UP

​We beginnen met een focussessie waarin we de huidige situatie helder krijgen. Dan begeleid ik je in 9 coachgesprekken terwijl je aan de slag gaat met nieuwe systemen.

UP and Running

In deze fase hebben we 5 coachgesprekken terwijl je jouw nieuwe werkwijze inzet om steeds dichter bij je doelen te komen.

Hoe zit ik erbij als jij een jaar mijn businesscoach bent geweest?

En dit ook…

Wat ik vaak hoor van mijn coachees, is dat de definitie van succes veranderd is. Doelen zijn bereikt, maar de middelen zorgen voor dat blijvende gevoel van controle. De focus, rust en work/life balance zorgen dat je kwaliteit van leven geüpgraded is. En dat blijkt waardevoller dan die omzetdoelen, waar het vaak om begonnen was. Maar het één hoeft het ander niet uit te sluiten…

Dit is wat mijn klanten van mij als businesscoach vinden:

Zij brengt als geen ander structuur in de brei aan informatie, maar is ook heel mensgericht. Geen moeite is haar teveel. Een heel fijn en professioneel iemand om mee samen te werken.

Frans

Project UP ondersteunt en begeleidt mij in mijn groei en veranderproces van mijn bedrijf. Als zelfstandig ondernemer is het lastig om uit je comfortzone te stappen. Juist door andere stappen te nemen, nieuwe dingen te doen kan je groeien. Daarnaast zorgt Annerique dat ik focus houd binnen het grote geheel. Een veranderproces doe je namelijk niet even er zomaar bij.​

Astrid

Verbindend, resultaatgericht, betrouwbaar, innovatief, fantastische mens! ​Dit zijn kernwoorden die passen bij Annerique en onze samenwerking.

Noortje

Ik word jouw 24/7 businesscoach

Dit is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Nee, niet businesscoach Annerique met een strik erom, haha. Het gaat juist niet om mij. Dit is een heel jaar voor jou! Jij, je visie en je bedrijf staan centraal. Ik luister naar jou en sta gedurende het hele traject op elk gewenst moment tot je beschikking met advies en tips. En ik daag je uit om te zorgen dat ik daar spijt van krijg. Vraag me het hemd van het lijf. Van deze investering in jezelf, heb je de rest van je (ondernemende) leven plezier.

Denk jij nu: 
“Klinkt allemaal goed, maar wat nou als ik na het jaar nog niet bereikt heb wat ik wilde?”

Even samenvatten: dit is wat je met het Krachtig Vooruit Jaarprogramma allemaal krijgt:

Schrijf je nu in, en ontvang drie maanden nazorg gratis!

Bonus

Drie maanden nazorg t.w.v. €597,-
Hiermee ben ik nog drie maanden je back-up en zal ik alles geven om eruit te halen wat er voor je in zit. Schrijf je nu in en haal 125% van je investering uit het Krachtig Vooruit Jaarprogramma!