Inhoud bewerken
Project Up - Logo

Wil je meer tijd, efficiënter werken, minder fouten maken? Daag me uit. 
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder. 

SCALE UP YOUR BUSINESS!

Project UP 
Annerique Roosegaarde Bisschop  
Tel: 06 44 92 75 92 
Email: annerique@projectup.nl
KvK: 75899418

Blog

Hoe Afas HR-software jouw HR-afdeling efficiënter maakt

Een mooie gedachte is dat het altijd beter kan. Op deze manier moet je ook kijken naar de processen binnen jouw organisatie. Efficiënte, goed ingerichte processen leveren meer op dan je denkt en stellen je in staat om kansen te benutten. Ik wil je vertellen over Afas HR-software, een krachtig platform dat de HR-functie van een bedrijf versterkt. Het is ontworpen om bedrijven te helpen hun werknemers betere ervaringen te bieden, meer inzicht krijgen in hun prestaties en hun talenten analyseren op basis van data-analyse. Afas software helpt ook bij het voorkomen van bepaalde fouten bij het proces van personeelsaanname en vermindert ook het aantal diagnosesessies dat HR-managers hoeven uit te voeren. Door een moderne, eenvoudig te gebruiken software kunnen bedrijven hun personeelssysteem veel efficiënter beheren. In mijn blog vertel ik meer over Afas HR-software en de efficiëntie ervan.

Wat is Afas HR-software?

Laat mij je eerst vertellen wat Afas HR-software nou eigenlijk is. Je kunt het zien als een krachtig Cloud-gebaseerd HR-platform dat bedrijven helpt efficiënter met hun HR-taken om te gaan. Het platform helpt bij het creëren van een consistent, schaalbare en efficiënte omgeving. Afas HR-software is een oplossing voor human resource management. De software geeft HR-management inzicht in het medewerkers en uren, om zo een organische groei van de bedrijfsstructuur te vergemakkelijken.

Afas HR-software biedt nog veel meer. Ik zet wat voordelen op een rij voor je:

Zoals je ziet kunnen bedrijven met Afas HR-software hun bedrijfsoverzichten eenvoudig beheren. Dit betekent dat jouw HR-afdeling meer tijd overhoudt om met strategische HR-initiatieven bezig te zijn. Erg fijne software waar ik graag mee werk.

Wat ik precies doe als AFAS key-user?

Als AFAS key-user ben ik de verbinder tussen de eindgebruiker en de applicatiebeheerder. Ik neem het hele proces uithanden van het inrichten en optimaliseren van AFAS. Dit doe ik specifiek voor de HR-processen. Bij de eindgebruiker haal ik de wensen op en aan de applicatiebeheerder verzoek ik dat op een bepaalde manier in te richten. Ik train ook de eindgebruikers zodat iedereen na livegang er goed mee kan werken en de efficiency gaat ondervinden.

De upgrade van een Afas-optimalisatie

Zijn de kantoorprocessen van jouw organisatie aan een upgrade toe of hebben de HR-processen een Afas-optimalisatie nodig? Dan is luisteren naar de medewerkers echt mijn eerste prioriteit. Hun verhaal is zo belangrijk en mag niet ontbreken bij een upgrade.

 Vind je het prettig als:

Het belangrijkste van een samenwerking is een goede match. Op deze manier halen we het beste in elkaar naar boven en zorgen we voor optimalisatie waar je op kunt vertrouwen!

Effectief vergaderen online Hoe doe je dat - Project UP 1

Een verbeterproces doe je samen

Huur je mij in om een Afas-optimalisatie van je HR-processen te leiden? Ik vertel alle betrokkenen wat er staat te gebeuren en waarom. Aan het eind weet iedereen waar hij of zij het voor doet. Iedereen heeft er zin in en voelt zich echt al verantwoordelijk. Ik ben dan vooral een begeleider, iemand die je procespartners helpt om de optimale oplossing te vinden. Om deze oplossing te bereiken, ga ik het proces uitdiepen, vertaal ik de eisen vanuit de business naar een technische oplossing en verzorg ik het proces dat leidt tot de implementatie.

Met strak georganiseerde HR-processen krijg je overzicht, rust en een stevige basis voor groei. Is dit wat je wil? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder.

Waarom procesverbetering leidt tot efficiënter werken en winstgevendheid

Een mooie gedachte is dat het altijd beter kan. Op deze manier moet je ook kijken naar de processen binnen jouw organisatie. Efficiënte, goed ingerichte processen leveren meer op dan je denkt en stellen je in staat om kansen te benutten. De markt is continue in beweging en zo ook jouw positie. Daarom is het slim om te kijken naar overbodige stappen en deze zo nodig te elimineren. Om tijd te besparen is automatisering van de stappen een must. Ook voorkom je fouten en dubbel werk. Vooral bij de gangbare processen, die iedere dag plaatsvinden, kan de verhoogde efficiëntie door procesoptimalisatie dus veel voordeel opleveren. Bovendien is het ook erg fijn voor medewerkers om efficiënter te kunnen werken, eventueel ondersteund door de juiste automatisering.

Je kunt dus zeggen dat de grootste winst valt te behalen bij het optimaliseren van je primaire processen of operationele processen. Hieronder vallen alle kerntaken en basisactiviteiten die nodig zijn voor het produceren van een product of het realiseren van een dienst.

“Maak van je collega's interne klanten en behandel ze ook zo”.

Jouw visie vertalen naar de praktijk heeft een plan van aanpak nodig

Project UP zet organisaties in de lift. Vanuit mijn expertise ga ik op zoek naar manieren om de processen binnen jouw organisatie te verbeteren, te vereenvoudigen en beter op elkaar af te stemmen. We gaan binnen jouw bedrijf aan de slag met procesoptimalisatie en dit met een praktisch plan van aanpak.
Wil je meer weten over mijn werkwijze? Of samen sparren over hoe ik je kan helpen met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen? Neem dan een kijkje op mijn website.
Wanneer je mij inschakelt ga ik op zoek naar manieren om als organisatie snel, efficiënt en effectief op vragen te reageren. Je kunt nu vrijblijvend een call inplannen met mij. Maak er gebruik van, wie weet zet het jouw business weer op het juiste pad.

Recente Blogs

Contact

Ik ben degene die je belt voor procesoptimalisatie HR en het upgraden van een kantoororganisatie.