Inhoud bewerken
Project Up - Logo

Wil je meer tijd, efficiënter werken, minder fouten maken? Daag me uit. 
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder. 

SCALE UP YOUR BUSINESS!

Project UP 
Annerique Roosegaarde Bisschop  
Tel: 06 44 92 75 92 
Email: annerique@projectup.nl
KvK: 75899418

Blog

Waarom een office performance expert géén virtual assistent is

Het is een snel gemaakte ‘fout’ om wat je kent ook zo te zien. Je hebt helemaal gelijk als er veel vergelijkbare punten in een functietitel zitten. Zeker als we het hebben over een virtueel assistent en een office performance expert. Maar toch is er wel degelijk sprake van belangrijke verschillen. Om de juiste keuze te kunnen maken, is het belangrijk om te bekijken wat jij of wat jouw onderneming daadwerkelijk nodig heeft. Wat wil je uitbesteden? Als je dat weet, kun je bepalen of je een virtueel assistent of een office performance expert moet inschakelen. Ik zet de verschillen dan ook graag even voor je op een rijtje.

What's in the name

Een naam zegt minder dan de inhoud, zeker als je op zoek bent naar de juiste persoon voor jouw bedrijf. Ik leg je beiden functies kort uit om een beeld te schetsen.​

De virtueel assistent

  • Een virtueel assistent is iemand die andere ondernemers ondersteunt en adviseert. Dat gebeurt tegenwoordig online, en is niet locatie gebonden. De virtueel assistent voert in opdracht uiteenlopende taken uit. VA’s kunnen gespecialiseerd zijn, bijvoorbeeld in planning en organisatie, techniek of in social media. De VA kan dan het onderhoud van een site of het mailsysteem oppakken, of in het geval van social media, een agenda opzetten wanneer welke post wordt gepubliceerd, en dat volledig aansturen.

De office performance expert

  • Als office performance expert zorg ik ervoor dat je jouw kantooromgeving optimaal laat draaien. Ik richt de processen en software zo in, dat het jou ondersteunt, en niet extra tijd kost. Ik kan er ook je team in meenemen, want zij moeten uiteindelijk de motor in je business draaiende houden. Als Office Performance Expert is het mijn doel om de prestaties van jouw kantoororganisatie naar de eredivisie te brengen. Ik denk graag op strategisch niveau met je mee om vervolgens de handen uit de mouwen te steken en de plannen concreet te realiseren.
WAAROM EEN OFFICE PERFORMANCE EXPERT GÉÉN VIRTUEEL ASSISTENT IS!
Effectief vergaderen online Hoe doe je dat - Project UP 1

​Scale up your business

​Mijn talent is overzichtelijk maken. Ik zorg voor structuur. Ik ben jouw organisatietalent binnen het officemanagement gebied. Let wel, huur me alleen als Office Performance Expert in als je ook écht rendement wilt behalen. Kortom, scale up your business en kies voor:

“Scale up your business"

Wanneer hebben wij een meet UP?

Project UP zet organisaties in de lift. Vanuit mijn expertise ga ik op zoek naar manieren om de processen binnen jouw organisatie te verbeteren, te vereenvoudigen en beter op elkaar af te stemmen. We gaan binnen jouw bedrijf aan de slag met procesoptimalisatie en dit met een praktisch plan van aanpak.
Wil je meer weten over mijn werkwijze? Of samen sparren over hoe ik je kan helpen met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen? Neem dan een kijkje op mijn website.
Wanneer je mij inschakelt ga ik op zoek naar manieren om als organisatie snel, efficiënt en effectief op vragen te reageren. Je kunt nu vrijblijvend een call inplannen met mij. Maak er gebruik van, wie weet zet het jouw business weer op het juiste pad.

Recente Blogs

Contact

Ik ben degene die je belt voor procesoptimalisatie HR en het upgraden van een kantoororganisatie.