Inhoud bewerken
Project Up - Logo

Wil je meer tijd, efficiënter werken, minder fouten maken? Daag me uit. 
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder. 

SCALE UP YOUR BUSINESS!

Project UP 
Annerique Roosegaarde Bisschop  
Tel: 06 44 92 75 92 
Email: annerique@projectup.nl
KvK: 75899418

Blog

Hoe je talent voor meer focus en overzicht zorgt 

​Wist je dat wij voortdurend naar andere mensen kijken, en ons daaraan meten? Waar je zelf goed in bent, wordt daardoor aan de kant geschoven. Waarom doe je zo weinig met je eigen talent? Juist dát laadt namelijk jouw batterij op. Wil je dat jouw merk of bedrijf groeit? Leg dan de focus op je sterke kanten. Op de dingen waar jij ontzettend goed in bent! Hierdoor zal je je niet alleen als merk of bedrijf positioneren in de markt, maar ook jezelf een enorme boost geven.

Wat is talent eigenlijk?

​Als we kijken naar de betekenis van talent, kun je het zien als een natuurlijk en zich herhalend patroon van denken, voelen of gedragen, dat op een productieve manier kan worden ingezet. Jouw talent zit in je DNA en is aangeboren. Je kan het zien als een verbinding tussen je hersencellen, die een super ontwikkeling hebben doorgemaakt. Deze verbinding is altijd actief aanwezig. Stel je bent een ontzettend structureel persoon, dan zal je (bijna) altijd geneigd zijn orde in de chaos te creëren. Of als je van nature erg punctueel bent, is dat een talent.

​”Het draait om alles waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Dit talent is jouw passie en neem je altijd mee in je broekzak!” 

Overzichtelijk maken

​Mijn talent is overzichtelijk maken. Ik ben jouw sparringpartner en vertaal jouw visie naar een concreet plan van aanpak die ik vervolgens als freelance/interim uitrol in jouw organisatie. 

Het goud van jouw bedrijf

​Ik benut hierbij het goud van jouw bedrijf: jouw medewerkers. Ik benut hen in ieders eigen kracht waardoor jouw kantoororganisatie naar het eredivisieniveau gebracht wordt. En er tegelijkertijd meer rendement behaald wordt. En dat is wat jij nodig hebt! Hierdoor heb jij je handen vrij om te doen waar jij goed in bent.

Deskundigheid zorgt voor zelfvertrouwen. Nog beter, zeg het hardop. Het is een mindset dingetje, maar het werkt echt. Zo ben ik:

WAAROM PROCESOPTIMALISATIE BIJDRAAGT AAN MEER OMZET
WAAROM EEN BUSINESS COACH VAN ONMISBARE WAARDE IS!

Mijn vakbekwaamheid brengt jouw kantoororganisatie naar de eredevisie

​Ik zoek doorlopend naar innovatie en zorg altijd eerst dat de basis op orde is. Klinken mijn  talenten als muziek in jouw oren? Laten we elkaar dan ontmoeten, want ik hoor graag waar jouw talent ligt!

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Of samen sparren over hoe ik je kan helpen met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen? Neem dan een kijkje op mijn website.
Wanneer je mij inschakelt ga ik op zoek naar manieren om als organisatie snel, efficiënt en effectief op vragen te reageren. Je kunt nu vrijblijvend een call inplannen met mij. Maak er gebruik van, wie weet zet het jouw business weer op het juiste pad.

Recente Blogs

Contact

Ik ben degene die je belt voor procesoptimalisatie HR en het upgraden van een kantoororganisatie.