Inhoud bewerken
Project Up - Logo

Wil je meer tijd, efficiënter werken, minder fouten maken? Daag me uit. 
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder. 

SCALE UP YOUR BUSINESS!

Project UP 
Annerique Roosegaarde Bisschop  
Tel: 06 44 92 75 92 
Email: annerique@projectup.nl
KvK: 75899418

Blog

3 fabels en feiten waarom je een business coach zou inschakelen

Het zijn heftige tijden voor sommige zelfstandig ondernemers. Niet zo gek als je bedenkt dat corona aardig wat roet in het eten heeft gegooid. Hierdoor kan je als zelfstandig ondernemer vastzitten. Erger nog, het kan zelfs slechter gaan. Ondanks dat er veel concurrentie van het podium verdween, zijn sommige bedrijven er helaas niet in geslaagd te groeien, en dat raakt je niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk. Er worden veel dingen zelf gedaan, wat er voor zorgt dat ze meer werknemer zijn dan ondernemer. De winst blijft uit, en next level gaan is van de baan. Zou hulp inschakelen van een business coach een goed idee zijn? Vaak vinden ze het te hoog gegrepen, te duur, onnodig of tijdverspilling. Maar is dat een fabel of een feit?
 

Een business coach zou te veel tijd gaan kosten

Laten we gelijk met de deur in huis vallen. Het is een feit dan met de juiste structuur en consistentie business coaching een lage tijdsinvestering heeft. Tegenwoordig kan alles online via Zoom of een ander programma. Als je maandelijks je tijd praktisch indeelt kan je samen met een coach vorderingen maken en doelgericht werken. Tijd is kostbaar, en tijd verspillen aan zaken waar je eigenlijk geen tijd voor hebt, kan funest zijn voor de groei van jouw bedrijf. Met doordachte keuzes kan je de juiste dingen doen op het juiste moment. 

Als coach zeg ik wat je moet doen en geef ik advies

Een goede coach zegt niet wat je moet doen, maar helpt je om de mogelijkheden te verkennen en keuzes te maken. Als business coach bied ik overzicht en structuur, zodat jij vooruit kan naar het volgende level. Ik zorg voor een brug naar het volgende niveau. Het feit is dat je met mij als business coach:

3 fabels en feiten waarom je een business coach zou inschakelen
WAAROM EEN OFFICE PERFORMANCE EXPERT GÉÉN VIRTUEEL ASSISTENT IS!

“Succes is geen wat, maar een hoe”.

​Een business coach is te duur dus niet rendabel

Op het eerste gezicht lijkt een business coach in handen nemen een mega investering. Dat klopt. Maar ik kan je vertellen dan het een goede en juiste investering is. Zie het niet als kostenpost, maar als hoog rendement. Nu vraag je je misschien nog steeds af: waarom moet ik investeren in een business coach? Ik kan toch ook een uur naar de spa om in mezelf te investeren? Alleen als jouw doel is om ultra zen te worden, is het handig om naar de spa te gaan. Maar wil jij meer omzet, meer klanten, resultaat boeken of marktleider worden? Dan is het niet de masseur, maar de business coach die je daarbij kan helpen.

Een jaarprogramma bij mij als 24/7 businesscoach

Dit is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Gedurende het hele traject sta ik op elk gewenst moment tot je beschikking met advies en tips. En ik daag je uit om te zorgen dat ik daar spijt van krijg. Vraag me het hemd van het lijf. Van deze investering in jezelf, heb je de rest van je (ondernemende) leven plezier. Je gaat voor eens en voor altijd een stevige basis leggen, om met volle kracht vooruit aan je succes te bouwen.

Ben je klaar om samen die brug te bouwen

Start wanneer jij dat wilt. Vandaag, morgen of volgende week? Lees meer informatie op mijn, download mijn gratis Krachtig Vooruit magazine of plan een kennismakingsgesprek in.

Recente Blogs

Contact

Ik ben degene die je belt voor procesoptimalisatie HR en het upgraden van een kantoororganisatie.