Inhoud bewerken
Project Up - Logo

Wil je meer tijd, efficiënter werken, minder fouten maken? Daag me uit. 
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder. 

SCALE UP YOUR BUSINESS!

Project UP 
Annerique Roosegaarde Bisschop  
Tel: 06 44 92 75 92 
Email: annerique@projectup.nl
KvK: 75899418

Blog

Waarom een business coach van onmisbare waarde is!

Je kent het gevoel van binnen wel dat er meer in je zit, maar dat het er onvoldoende uitkomt. Stel jouw bedrijf gaat lekker, je zit boordevol ideeën en je weet waar je naartoe wilt. Maar hoe ga je daar komen? Als Office Performance Expert zie ik veel ondernemers als jij, met een prachtige creatieve mindset en een goed lopend bedrijf. Door je eigen ideeën, de overvloed aan beschikbare informatie en de talloze mogelijkheden die je ziet, raast er soms een tornado in je hoofd. Hierdoor kan je compleet verlamd raken en het zorgt voor angst dat je denkt het verkeerde te doen. Het verlangen naar overzicht en een heldere focus zouden op dat moment dé uitkomst zijn, toch?

Leren de huiste dingen op de ideale momenten te doen

​Een business coach helpt jou om de prioriteiten te stellen en om de juiste focus op de juiste taak te leggen. Elke dag moet je als ondernemer knopen doorhakken en beslissingen nemen, maar hoe weet je zeker dat het de goede beslissingen zijn? Hoe zorg je dat je meer AAN je business kunt werken in plaats van IN je business? Het ondernemerschap is vallen en opstaan, het maken van keuzes, elimineren, teleurstellingen en weer doorgaan. Een business coach in handen nemen is slim, want de kans is groot dat de ervaring  ervoor zorgt dat al het advies gericht zal zijn.

Next level met het krachtig vooruit jaarprogramma

Met een businesscoach binnen 1 jaar naar het volgende niveau. Kan dat? Jazeker. Het Krachtig Vooruit Jaarprogramma is speciaal voor #ondernemers die een brug nodig hebben naar het volgende niveau. Klaar om te bouwen? Een jaar lang persoonlijke begeleiding van een echte Office Performance Expert waarmee je:

WAAROM PROCESOPTIMALISATIE BIJDRAAGT AAN MEER OMZET
WAAROM EEN BUSINESS COACH VAN ONMISBARE WAARDE IS!

“Focus on the outcome, not the obstacle”.

Krachtig vooruit is de beste keuze voor elke ondernemer die gas wilt geven!

​Weet je niet waar je moet beginnen, wil je vooruit en mis je focus? Laat mij jou een jaar lang coachen, zodat jij jouw doelen kunt behalen. Waarom mij als businesscoach? Omdat ik jou kan leren de juiste dingen op de juiste momenten te doen.

Samen krachtig vooruit is dé oplossing voor jou als ondernemer

​Je denkt nu vast ‘Ik wil hier meer over weten’. Van deze investering in jezelf, heb je de rest van je (ondernemende) leven plezier. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden over Het Krachtig Vooruit Jaarprogramma?
Schrijf je dan alvast in via deze link dan krijg je als eerste informatie met een speciaal aanbod.
 
 
 

Recente Blogs

Contact

Ik ben degene die je belt voor procesoptimalisatie HR en het upgraden van een kantoororganisatie.