Inhoud bewerken
Project Up - Logo

Wil je meer tijd, efficiënter werken, minder fouten maken? Daag me uit. 
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder. 

SCALE UP YOUR BUSINESS!

Project UP 
Annerique Roosegaarde Bisschop  
Tel: 06 44 92 75 92 
Email: annerique@projectup.nl
KvK: 75899418

Blog

Waarom mijn authenticiteit voor iedereen hetzelfde zal blijven

Het woord authentiek oftewel authenticiteit is tegenwoordig onderdeel van het dagelijkse vocabulaire. Wat is authenticiteit nou eigenlijk? Het wordt omschreven als echtheid, eigenheid en het karakter wat daarbij hoort. Dat je altijd dichtbij jezelf staat, ongeacht de situatie of de mensen met wie je omgaat. Ik laat graag zien waar ik voor sta. Wat mijn krachten en passies zijn, en hoe ik die kan inzetten. Ieder mens is namelijk uniek. Dus wie mijn klant ook is, de basis en authenticiteit blijven geëvenaard.

Vind de authentieke leider in jezelf

Het start bij geloofwaardigheid. Een leider is consistent en geloofwaardig, en straalt dat ook uit. Een leider vormt een mening over een bepaald onderwerp nadat er onderzoeken gedaan zijn.

Meestal is standvastigheid hier aan verbonden. Authentieke leiders zorgen dat wat zij doen is gebaseerd op diepgewortelde, oorspronkelijke overtuigingen en waarden. Daarnaast zullen zij intensief bezig zijn om de relatie met de ander te baseren op eerlijkheid en oprechte verbinding. Als coach van zelfstandig ondernemers vind ik het belangrijk om iemands potentiële kwaliteiten en talenten vrij te maken, zodat hij of zij zo goed mogelijk presteert. Ik denk graag op strategisch niveau mee, om vervolgens de handen uit de mouwen te steken en de plannen concreet te realiseren.

De uitdaging van talenten vinden

Mijn talent is overzichtelijk maken en mijn kracht is horen en zien wat niet gezegd wordt. Ik werk voor grote kantoororganisaties en anderzijds zelfstandig ondernemers. Voor beiden ben ik sparringpartner en bied ik een luisterend oor. Met de juiste tools in handen worden ideeën en plannen uitgevoerd. Jouw talenten worden weer zichtbaar en alles zal op zijn plek vallen. En dat is wat jij nodig hebt! Hierdoor heb jij je handen vrij om te doen waar jij goed in bent.

Dit kan ik onder andere in veel verschillende rollen realiseren, ik noem er twee:

Deze vragen zullen dit plan, binnen beschikbare tijd en budget, tot een succes brengen.

WAAROM MIJN AUTHENTICITEIT VOOR IEDEREEN HETZELFDE ZAL BLIJVEN - Project UP
WAAROM PROCESOPTIMALISATIE BIJDRAAGT AAN MEER OMZET

“Wees maar de beste versie van jezelf”.

Persoonlijk authentiek leiderschap als ondernemer

Als je de beste versie van jezelf bent, kan je ook het beste uit een ander halen. Om die fantastische versie te kunnen worden, hebben mensen behalve zelfinzicht nóg iets nodig: persoonlijk leiderschap. Het vermogen om de regie te pakken over jouw ondernemende leven, om vast te stellen waar jij naartoe wilt en te doen wat nodig is om daar te komen. Je hebt vast een creatieve mindset en toekomst dromen. Deze dromen omzetten in doelen en resultaten helder zien heeft structuur en overzicht nodig. En dat kan allemaal met Project UP!

Lees meer informatie over mijn diensten op mijn website of ga voor een jaar lang business coaching als zelfstandig ondernemer projectup.nl/krachtig-vooruit Let’s meet UP soon!

Recente Blogs

Contact

Ik ben degene die je belt voor procesoptimalisatie HR en het upgraden van een kantoororganisatie.