Inhoud bewerken
Project Up - Logo

Wil je meer tijd, efficiënter werken, minder fouten maken? Daag me uit. 
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder. 

SCALE UP YOUR BUSINESS!

Project UP 
Annerique Roosegaarde Bisschop  
Tel: 06 44 92 75 92 
Email: annerique@projectup.nl
KvK: 75899418

Blog

Waarom focus belangrijk is als je succesvol wilt ondernemen

In mijn vijftien jaar werkervaring bij verschillende office-organisaties en bedrijven heb ik gezien wat structuur, goede systemen en gerichte acties doen voor de groei van een bedrijf. Als je het mij vraagt, is structuur de basis voor groeien uiteindelijk voor succes. Ik heb met eigen ogen gezien hoe doelen daardoor daadwerkelijk bereikt werden. En dat is hoe ik heb ontdekt hoe je ook met jouw bedrijf dáár kunt komen waar je graag wil zijn. En dan zonder dat je geleefd wordt door de waan van de dag en alle rompslomp die ondernemen met zich meebrengt. Ik deze blog laat ik je zien dat focus belangrijk is op weg naar een succesvolvol bedrijf.

Met de juiste focus kom je er wel

​Als ondernemer is het belangrijk dat je je focust. ‘Met de juiste focus ga je je doel bereiken.’ ‘Mis je focus dan ….’, zomaar wat uitspraken die je als ondernemer om de oren vliegen. Het is tijd om het woordje focus nader toe te lichten. Want eerlijk is eerlijk, ik gebruik het ook, en niet zonder reden. Wanneer je gefocust bent, ben je in staat om je af te sluiten voor de meeste andere prikkels in je omgeving. Focussen betekent eigenlijk ‘scherp stellen’ en heeft alles te maken met je aandacht op iets richten. 

​Wil je je focus vasthouden? Dan zijn er een aantal must do’s:

Focus gaat nou eenmaal niet vanzelf. Je moet er in investeren. Wie werkt aan een to do op je lijst die inspanning vereist, maar waarvan het doel haalbaar is, ervaart extra veel voldoening.

SUCCESVOL BOUWEN AAN JE EIGEN IMPERIUM

Als je als zelfstandig ondernemer start aan je bedrijf staat een uitdaging op je te wachten. Gaandeweg ga je jezelf ontwikkelen als persoon en ondernemer. Je neemt tijdens deze reis jouw kernwaarden mee en perfectioneert deze. Je zet de basis neer, een stevig fundament. Zo kan je gaan bouwen aan jouw eigen imperium.

Bij deze ontwikkelingsreis pak je telkens even terug naar de basis. Staat hij nog als een huis? Heeft er vernieuwing plaatsgevonden en is jouw branding nog zoals hij moet zijn. Je zult zien dat als je er soms bij stilstaat, dat je gegroeid bent en er een aanpassing nodig is.

Dit kan zijn:
Jouw huidige diensten

Doelen stellen is een belangrijk onderdeel van persoonlijk succes en succesvol ondernemen. Het is daarom belangrijk dat je doelen hebt, maar ook dat je alle beslissingen toetst aan je doelen. Want iedere beslissing brengt je dichterbij of verder weg van je doelen.
Je doelen moeten ook weer in lijn liggen met je persoonlijke kernwaarden en passen binnen jouw persoonlijke kaders.

Waarom focus belangrijk is als je succesvol wilt ondernemen - Project Up
HOE JE TIJD ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER EFFECTIEF IN KAN ZETTEN EN BESPAREN - Project up 1

Het draait om waar jij goed in bent en energie van krijgt

​Wist je dat wij voortdurend naar andere mensen kijken, en ons daaraan meten? Waar je zelf goed in bent, wordt daardoor aan de kant geschoven. Waarom doe je zo weinig met je eigen talent? Juist dát laadt namelijk jouw batterij op. Wil je dat jouw merk of bedrijf groeit? Leg dan de focus op je sterke kanten. Op de dingen waar jij ontzettend goed in bent! Hierdoor zal je je niet alleen als merk of bedrijf positioneren in de markt, maar ook jezelf een enorme boost geven. Het draait om alles waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Dit talent is jouw passie en neem je altijd mee in je broekzak.

“Door buiten de lijntjes te kleuren krijg je de mooiste tekening”.

Waarom hetzelfde doen als je ook verschil kan maken

​Als zelfstandig ondernemer kom je hoe dan ook vergelijkbare diensten of producten tegen tijdens jouw ondernemersreis. Dit kan soms zorgen voor onzekerheid en spanning. Het voelt als zware concurrentie, en de druk om het nog beter te doen laat je zweten. Maar één ding is zeker, concurrentie houd je scherp. Waar het echt om gaat is jouw plek innemen. Jij bent namelijk de onderscheidende factor. Jij bent uniek. Met dit in je achterhoofd kan je er je voordeel mee doen. Denk ‘outside the box’ en wees creatief. Doe alles net even anders.

Met het krachtig vooruit jaarprogramma van Project UP ban je op weg naar een succesvol ondernemerschap

​Het is tijd om stappen de gaan ondernemen en een succesvolle onderneming te creëren. De visie is er. De plannen, structuur en focus nog niet. Met het 1 op 1 Krachtig Vooruit Jaarprogramma krijg je een businesscoach die je alle tools in handen geeft om je plannen en ideeën stap voor stap uit te voeren.

​Ga voor een jaar lang business coaching als zelfstandig ondernemer projectup.nl/krachtig-vooruit  Schrijf je nu in, en ontvang drie maanden nazorg gratis!
 
 
 

Recente Blogs

Contact

Ik ben degene die je belt voor procesoptimalisatie HR en het upgraden van een kantoororganisatie.